Sunday, 11 December 2011

PERIGI CARI TIMBA


Hmmm....ada ke lagi ek PERIGI CARI TIMBA?.............But I'm sure zaman macam sekarang benda-benda macam ni dah tak jadi isu sangat.....Baik lelaki atau perempuan yang mula dahulu,sumenye sama jew,yang penting hati mau ikhlas mei.hehehehe.......Tapi bagi lelaki janganlah pula terkejut atau fikir yang perempuan ni gataila pulak,benda ni tak salah cuma nak luahkan isi hati jew..hehehe....Tapi kadang-kadang benda ni perlu sebab,kaum lelaki ni kadang-kadang lambat untuk memahami perasaan perempuan,tak pun segan nak luahkan isi hati....Ermm,dah nampak sangat perempuan lagi berani dari lelaki,terserlah sudah keperempuanan....huhuhuhu...sory to say la bro....hehehe...so mizz lover nak pesan kepada perempuan yang dah ada berkenan di hati tu,jangan segan silu yang penting hati kita.....

1 comment: