Wednesday, 24 October 2012

ALHAMDULILLAH

trial exam baru je habis....memang takut nak dapat result,takut fail.....paling takut subjek bussiness...serius memang tak bole bawak la subjek ni....asas pun aku tak ada...rela aku repeat paper ADDMATH,dari jawab paper bussiness...cikgu rizal pun kata markah bnyak yang teruk...tapi aku suprised gile,bile cikgu panggil nama aku markah paling tinggi dalam kelas untuk subjek business...memang tak sangka...walaupun just dapat 3.00 pointer,tapi aku bersyukur sangat,sebab subjek tu memang susah...TAHNIAH untuk kawan-kawan aku jugak,..Fazy & Eira,..pointer dorg pun tggi juga..pastu untuk subjek geografi pulak aku dapat juga 3.00 pointer...memeng bersyukur sangat...tak expert pun bole dapat macam tu,yang bestnye kawan baik aku pun same pointer ngan aku....tapi dalam hepy-hepy,aku sedih gak,kawan baik aku dah nak pergi temuduga untuk SPA,kos jururawat...sedih sangat,tapi ini tuk masa depan dia gak,aku doakan dia lulus temuduga tu,....tapi mesti tak best kalau dia tak ada tahun depan...cikgu geo dah rancang nak pergi Sabah sem 2 nanti,..sebahagian daripada praktikal kerja khusus kitaorang....apa-apa pun keputusan terletak kat tangan dia....

No comments:

Post a Comment